کابینت ام دی اف | بلاگ

کابینت ام دی اف

ساخت وبلاگ
کابینت ام دی اف

 

 

کابینت ام دی اف
کابینت های ام دی اف به خوبی توانسته اند جایگزین مدل های دیگر در آشپزخانه باشند و این موفقیت را مدیون زیبایی و کیفیت بالای خود هستند.

نمونه هایی بسیار زیبا و شیک از جدیدترین مدل کابینت ام دی اف
کابینت ها از انواع تجهیزاتی هستند که می توانند به دکوراسیون داخلی آشپزخانه چهره ای جذاب و متفاوت ببخشند. امروزه کابینت ها در انواع جنس و رنگ های مختلف ساخته می شوند که در میان این طرح های متنوع

مدل کابینت

های ام دی اف توانسته اند توجه افراد زیادی را به سوی خود جلب کنند.

طراحی کابینت ام دی اف

کابینت های ام دی اف از ضایعات دور ریختنی چوب ساخته می شوند و به همین علت است که این مدل کابینت ها از لحاظ رنگ و طرح تنوع زیادی دارند. از جمله انواع گونه های خاص تر کابینت های MDF می توان به

کابینت های گلاس

و

کابینت ممبران

اشاره کرد که از محبوبیت بالایی برخوردار هستند.

طراحی کابینت ام دی اف

مدل کابینت های ام دی اف توانایی زیادی در هماهنگی با دیگر عناصر موجود در آشپزخانه دارند و همین مساله از نقاط قوت این مدل کابینت ها است و به همین دلیل طرفداران این مدل کابینت ها بی شمار هستند.

مدل

کابینت ام دی اف

شیک و مدرن
کابینت ها با طرح ام دی اف در برابر رطوبت هوا و و حرارت نسبت به سایر مدل های کابینت مقاوم تر هستند و علاوه بر این مدل کابینت های MDF در رنگ و طرح های متنوع ساخته می شوند و شما می توانید از بین این طرح های متنوع کابینتی با طراحی مناسب و کاربردی را برای فضای آشپزخانه منزل خود انتخاب کنید. علاوه بر طرح کابینت ام دی اف رنگ آن نیز می تواند در زیبایی بیشتر طراحی داخلی آشپزخانه تاثیرگذار باشد از این رو بهتر است کابینت های آشپزخانه با سبک دکوراسیون مدرن و کلاسیک را از بین رنگ هایی انتخاب کنید که با سایر رنگ های موجود در دکوراسیون داخلی آشپزخانه همخوانی و مطابقت بیشتری دارد.

رنگ سبز در دکوراسیون آشپزخانه
رنگ سبز صفا و نشاط خاصی را در محیط ایجاد می کند که به هیچ وجه قابل جایگزینی با چیز دیگری نیست, چطور رنگ سبز را به آشپزخانه بیاوریم؟

آشپزخانه یا همان قلب خانه، برای ما ایرانی ها فضایی پر از عطر و بوی غذاهای دوست داشتنی و خوشمزه است. به دلیل پخت وپز زیاد در این قسمت خانه، گرمای زیادی به خصوص در فصل تابستان از آن ساطع می شود. یکی از راهکارهای جالب برای ایجاد حس خنکی در این قسمت، استفاده از رنگ سبز است. رنگ سبز، رنگی با حس و حالی خنک است.

می توان گفت این رنگ از ترکیب رنگ آبی و زرد به وجود آمده است. آبی یک رنگ سرد و خنک است و هر چه سبز به دست آمده میزان بیشتری رنگ آبی به همراه داشته باشد، حس سرمای بیشتری دارد. در ادامه چند راهکار ساده برای وارد کردن رنگ سبز به آشپزخانه را با شما در میان می گذاریم.

انتخاب کابینت سبز
اگر آشپزخانه شما وسیع است، می توانید تمام کابینت ها را به رنگ سبز طراحی کنید، اما درصورتی که فضای کوچکی دارید حتما این رنگ را در کنار رنگ های دیگر به کار ببرید. استفاده از رنگ سبز به میزان زیاد، کسالت و خستگی ایجاد می کند؛ بنابراین حتما میزان استفاده از آن را با ابعاد فضا هماهنگ انتخاب کنید.

طراحی کابینت ام دی اف

مدل کابینت سفید و مشکی ام دی اف
امروزه در اغلب طراحی های مدرن آشپزخانه از کابینت ها با رنگ سفید و مشکی استفاده می شود که ترکیب این رنگ های متضاد در کنار یکدیگر می تواند فضای آشپزخانه منزل شما را شیک و زیباتر نشان دهد.

کابینت ها با رنگ سفید برای آشپزخانه های کوچک انتخاب ایده آل و مناسبی هستند و اگر شما تمایل دارید از ترکیب رنگ های سفید و مشکی برای کابینت آشپزخانه کوچک استفاده کنید بهتر است رنگ سیاه در طراحی کابینت کمتر به کار برده شود.
در برخی از مدل کابینت های ام دی اف از رنگ سیاه و یا سفید برای

طراحی کابینت

به تنهایی استفاده شده است که این مدل کابینت ها نیز جذابیت خاصی را به طراحی داخلی آشپزخانه می بخشند.

در این مطلب انواع مدل کابینت های ام دی اف با طراحی شیک و کاربردی را مشاهده کردید که امیدواریم این مدل ها مورد توجه تان قرار بگیرند و بتوانید با الگوبرداری از آن ها کابینت با طرح زیبا و متفاوتی را برای دکوراسیون داخلی آشپزخانه منزل خود انتخاب کنید.

طراحی کابینت ام دی اف

چرا کابینت ام دی اف پرطرفدار است
  -یکی از دلایل پرطرفدار بودن این

نوع کابینت

، قیمت بسیار مناسب آن در مقایسه با

انواع کابینت

های دیگر، مانند

کابینت های تمام چوب

و استیل‌های ضد زنگ است. البته که ارزان بودن، دلیل بر

نامرغوب بودن کابینت

نیست.
  -ام دی اف مقاومت بالایی در فشرده شدن دارد و در ابعاد و ضخامت های مختلف وجود دارد
  -ام دی اف مقاومت بالایی در فشرده شدن دارد و در ابعاد و ضخامت های مختلف وجود دارد
قابلیت ابزارخوری ورق هاو قابلیت ماشین‌کاری   -ام دی اف آنقدر با کیفیت است که اکثر مغزی و یا روکش های چوبی را از این متریال میسازند. مانند هایگلاس اماکن طراحی در فضای مختلف آشپزخانه شما را دارد.
  -یکی دیگر از دلایلی که که پرطرفدار است، تمیز کردن راحت این کابینت است. زیرا پوشش سطح MDF از لایه وینیل تشکیل شده که بهترین پوشش برای این سطوح می‌ باشد. البته بهتر است بدانید که MDF مانند تمام فراورده های چوبی دیگر، به مراقبت‌هایی نیز نیاز دارد. حتی زمانی که مواد غذایی یا گرد و غبار روی آن منشیند میتوانید با یک دستمال نم دار به سادگی کابینت خودتان را تمیز کنید.
  -در اصل بیشتر کابینت ها زیر شاخه کابینت mdf هستند.اما با استفاده از روکش و یا اضافه کردن موادی یا دستگاهی دیگر به

کابینت جدید

ی تبدیل شده است مثلا کابینت هایگلاس و کابینت ممبران از ام دی اف ساخته شده است.
  -ام دی اف فقط به ساخت کابینت محدود نمی شود بلکه در طراحی غرفه، مغازه و حتی اتاق خواب، . کمد دیواری و ریلی، دکور، میز تلویزیون و خیلی از وسایل دیگر با ام دی اف ساخته میشود. ولی در کل کیفیت آنها هم بسته به کارخانه تولیدشان متفاوت است.
  -یکی از دلایل

زیبایی ام دی اف

صاف و سیقلی بودن آن است.

طراحی کابینت ام دی اف

رنگ های پرطرفدار کابینت ام دی اف

  -پرطرفدارترين رنگ: قهوه اي

  -دومين رنگ: سفيد

  -سومين رنگ: خاکستري

خاکستری روشن محبوب ترین رنگ دکوراسیون آشپزخانه است و برای آشپزخانه های کوچک انتخاب بسیار خوبی است. رنگ خاکستری خود به تنهایی بقدری تاثیر گذار است که می تواند یک آشپزخانه را تازه، جذاب، مدرن و امروزی نشان دهد البته برای آشپزخانه کوچک باید از تناژ روشن آن استفاده کرد.
 

کابینت رنگ سفید

از محبوبیت بالایی برخوردار است. کابینت های هایگلاس رنگ سفید فروش زیادی دارد.پس اگر فضای کم نوری دارید استفاده از کابینت های سفید های گلاس و براق مناسب ترین گزینه برای شما محسوب می شود.
 

کابینت مشکی رنگ

از جمله

رنگ های مدرن

که غالبا به صورت های گلاس و براق و در ترکیب با رنگ های روشن به کار برده می شود. نکته ی مهمی که در استفاده از رنگ سیاه باید توجه داشته باشید رنگ سایر بخش های فضای داخلی شما به خصوص نشیمن و فضای غذا خوری شماست، وقتی رنگ سیاه می تواند در

فضای آشپزخانه

ی شما بدرخشد که سایر بخش های فضای شما به رنگ روشن باشد تا یک تعادل نسبی در دکوراسیون داخلی شما برقرار شود.

طراحی کابینت ام دی اف

معایب کابینت ام دی اف چیست؟؟
  -اگر ام دی اف در معرض آب قرار بگیرد، به احتمال زیاد متورم شده و باد کند. البته بسیاری از

روکش‌های ام دی اف

این مشکل را با ضد آب بودن حل کرده‌اند.

   -بزرگترین

عیب کابینت ام دی اف

مقاومت کم در برابر آب است. یعنی در برابر رطوبت زیاد، بعد از مدتی پوسید میشود، و از کناره شروع به پوسیده شدن میشود. اگرچه ام دی اف دارای یک لایه ملامینه دارد که ضد اب محسوب میشود. اما در صورتی که در کناره های کاببینت کمی باز باشد اب از درز وارد کابینت میشود ممکن باد کردن و متورم شدن آن قسمت از کابینت می شود. البته این عیب راهکار دارد. در آب بندی این قسمت ها باید دقت کافی صورت بگیرد. پس از برش، قسمت برش خورده با چسب های آکواریومِ با کیفیت پوشش داده شود و ثانیاً در هنگام نصب ورق ها برای

ساخت کابینت

، اجزا در این قسمت ها با دقت آب بندی شود (با چسب های مرغوب). یک راه دیگر هم برای جلوگیری از آسیب به کابینت از طریق صفحه کابینت هست و آن استفاده از متریال های کاملا نفوذناپذیر مانند «کورین» به عنوان

صفحه کابینت

است که این نکته را هم باید در نظر داشت که هزینه زیادی دارد.

   -ام دی اف به خودی خود از مقاومت نسبتا بالایی برخوردار است، اما اگر به هر دلیلی دچار

شکستگی یا ترک خوردگی

شود، دوباره چسباندن آن نسبت به چوب سخت‌تر خواهد بود.

طراحی کابینت ام دی اف

کابینت ام دی اف چگونه ساخته میشود
ام دی اف یا همان MDF یک ماده بسیار رایج در صنعت مبلمان، سرویس خواب، کابینت سازی و هر چیز دیگری است که با چوب سر و کار دارند. بسیاری از خریدارن و حتی فروشندگان با این واژه آشنا هستند. برای ساخت آن از چوب‌های خرد شده استفاده می‌کنند و

چوب ام دی اف

از آن چوب‌هایی است که به صورت مصنوعی ساخته می‌شود. اساس ترکیب MDF چوب و رزین است که تحت فشار و حرارت قرار گرفته و با افزایش استحکام، مقاومت در برابر آتش و نفوذ ناپذیری، خواص بهتری نسبت به چوب نرم خوا هد داشت. همچنین قابلیت ماشین کاری بالایی نیز دارد که قبل از این تنها

چوب‌های سخت

قابلیت کارهای مکانیکی و ماشین کاری را دارا بودند. MDF‌ها به طور معمول دارای ضخامتی از ۳ تا ۴۰ میلیمتر می‌باشند.

طراحی کابینت ام دی اف

نماینده گروه رادیمانطراحی کابینت ام دی اف , ساخت کابینت ام دی اف , کابینت ام دی زیبا ,...
ما را در سایت نماینده گروه رادیمان دنبال می کنید

نویسنده : مینا ارمین نژاد بازدید : 237 تاريخ : جمعه 31 مرداد 1399 ساعت: 0:09